-->

 

Gestart in Sint Martens Latem groeide Sitta Mesa in enkele jaren uit tot dé stoelen- en tafelspeciaalzaak in de regio Gent en West- en Oost-Vlaanderen. Dankzij de recente verhuis naar een schitterend en groter pand in Deinze, worden nu nog meer modellen op een herkenbare manier gepresenteerd.

Sitta Mesa vormt dus de uitgelezen inspiratiebron voor al wie bezig is met de inrichting of update van zijn interieur. Tijdloze klassiekers of de allerlaatste trends op gebied van zit- en tafelcomfort, ook voor OUTDOOR.., je vindt het allemaal in de stijlvolle showroom van Caroline en Koen De Rore. Jarenlang stonden ze aan het hoofd van een bloeiende zaak in productie en verkoop van bankstellen.

Sitta Mesa biedt een uitgelezen collectie stoelen en tafels, geselecteerd op basis van klasse, zitcomfort en kwaliteit. Stoelen voor eetkamer, ontvangst, keuken en salon, een ruime keuze overzichtelijk gepresenteerd in de aangename toonzaal met ruimte voor experiment en persoonlijk advies. Kiezen, zitten, combineren, vergelijken…

Heb je plannen voor een nieuw interieur, of wil je frisse ideeën opdoen, kom dan zeker eens langs en laat je inspireren door de meer dan 130 verschillende modellen! Een stoel is immers niet zomaar een stoel.

scroll