-->

In hedendaagse architectuur vervagen de grenzen tussen keuken, eetkamer en woonkamer meer en meer. Zo ontstaat een leefruimte die de kern vormt van de moderne woning. In onze jachtige tijden wordt dit de plaats waar men elkaar ’s avonds treft, waar men kookt, keuvelt, huiswerk maakt, de krant leest, op de computer bezig is, samen eet en natafelt.

Hedendaagse concepten stellen nieuwe eisen aan de interieurinrichting en de meubels. Stoel & tafel spelen een centrale rol in dit nieuwe leefconcept. Een stoel is niet langer louter een zitmeubel, en een tafel dient niet alleen om aan te eten. Moderne meubels combineren klasse met ergonomie en comfort, en sluiten bovendien perfect aan bij de sfeer en de lifestyle van de leefruimte.

Gestart in Sint-Martens- Latem groeide Sitta Mesa in enkele jaren uit tot dé stoelen- en tafelspeciaalzaak in de regio Gent en West- en Oost-Vlaanderen. Dankzij de recente verhuis naar een schitterend en groter pand in Deinze, worden nu nog meer modellen op een herkenbare manier gepresenteerd.
Sitta Mesa vormt dus de uitgelezen inspiratiebron voor al wie bezig is met de inrichting of update van zijn interieur.
Tijdloze klassiekers of de allerlaatste trends op gebied van zit- en tafelcomfort, je vindt het allemaal in de stijlvolle showroom van Caroline en Koen De Rore. Jarenlang stonden ze aan het hoofd van een bloeiende zaak in productie en verkoop van bankstellen. De hier opgedane ervaring ligt aan de basis van hun succesvolle, nieuwe project.

Sitta Mesa biedt een uitgelezen collectie stoelen en tafels, geselecteerd op basis van klasse, zitcomfort en kwaliteit. Stoelen voor eetkamer, ontvangst, keuken en salon, een ruime keuze overzichtelijk gepresenteerd in de aangename toonzaal met ruimte voor experiment en persoonlijk advies. Kiezen, zitten, combineren, vergelijken…

Heb je plannen voor een nieuw interieur, of wil je frisse ideeën opdoen, ga dan zeker eens langs en laat je inspireren door de meer dan 130 verschillende modellen! Een stoel is immers niet zomaar een stoel.

scroll