-->

Bij Sitta Mesa zit je goed !

In de hedendaagse architectuur worden alle grenzen tussen keuken, eetkamer en woonkamer langzaam aan gesloopt. Op die manier ontstaat een aangenaam open leefruimte die
de kern vormt van de moderne woning. Het is een rustpunt in deze onzekere tijden.
Stoel & tafel zijn meer dan ooit de sleutel tot een gezellige ruimte, een efficiënte thuiswerkplaats. Dit vraagt ook om een aangepaste benadering van hoe een meubelzaak er uit moet
zien. Om die reden serveren Caroline Dhont en Koen De Rore sinds enkele jaren
een uniek concept. Sitta Mesa in Deinze speelt perfect in op de eigentijdse leefwereld,
door middel van een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod van stoelen en tafels,
en nu ook een nieuwe lijn design relaxzetels.

De goed klinkende bedrijfsnaam is een vlag die de lading volledig dekt. Sitta is namelijk het Zweedse woord voor ‘zitten’ en mesa is Spaans voor ‘tafel’. De zaakvoerders stonden jarenlang aan het hoofd van een bekend zitmeubelbedrijf in Deinze. De ervaring en knowhow die ze daar opdeden, vormt nu de basis voor hun nieuwe project, dat in geen tijd uitgroeide tot één van de belangrijkste speciaalzaken in zijn soort in Vlaanderen.

“In deze gewijzigde woonambiance, worden er andere eisen gesteld aan meubelen. Een stoel is niet zomaar een stoel, en aan een tafel kan je veel meer doen dan alleen maar eten. Denk maar aan de huidige coronamaatregelen waarbij je aan tafel werkt, studeert, ontspant, leest én tafelt. Wij komen aan die nieuwe lifestyle tegemoet met onze klassevolle en ergonomisch verantwoorde meubelen”

Bij Sitta Mesa zit je goed !

“Vandaag de dag wordt er steeds kleiner gebouwd. Daarom is het belangrijk om optimaal gebruik te maken van de compacte ruimtes. We houden daar rekening mee bij de productontwikkeling. Ook de recente telewerksituaties vragen een aanpasbaar interieur. Een verlengbare tafel is hierbij een haalbare kaart, zonder té ingrijpende veranderingen aan je interieur.

Verlengbare tafels bestaan zelfs in ronde en vierkante varianten – die in een handomdraai kunnen aangepast worden aan het gezelschap of de activiteiten van dat moment. Het is bij ons overigens mogelijk om een tafel compleet zelf samen te stellen, zodat ze naadloos aansluit bij jouw eigen wensen. Nagenoeg alle stijlen zijn mogelijk. Van strak design tot landelijk. Maar altijd zijn het exclusieve ontwerpen. Ook op het vlak van materiaalkeuze zijn er geen beperkingen. Hout, volkern, glas,… Een echte trend is het wat ruwere eikenhout met antiek karakter. Daarin worden knopen, barsten en kleurverschillen geaccentueerd. Soft touch laminaat heeft dan weer een matte uitstraling, het voelt heel zacht aan en is minder vlekgevoelig. En een bovenblad in keramiek is vergelijkbaar met het werkblad in een keuken. Absoluut onderhoudsvrij dus. Dit materiaal kan tegen krassen en hitte en absorbeert geen zuren of vloeistoffen.

Hier beleef je gegarandeerd jarenlang plezier aan.”

scroll